Transparante strook

Handige programma's

PIXresizer

Met behulp van PIXresizer kan je afzonderlijke of groepen afbeeldingen verkleinen. Verder is het mogelijk om je afbeeldingen te draaien, om te zetten in grijswaarden en ook het converteren naar andere afbeeldingsformaten (JPEG, GIF, BMP, PNG en TIFF).

 

Woordenteller

Deze tool telt voor jou het aantal karakters (tekens), het aantal woorden, het aantal zinnen, het aantal alinea's en de leestijd van je tekst. Ook toont deze tool de vier meest gebruikte woorden uit je tekst. Elk karakter (letters, cijfers, leestekens, spaties, enz...) wordt geteld. Deze tool is erg handig als je een tekst moet maken die slechts een maximaal aantal karakters mag bevatten. Handig voor uw tweets op Twitter, evenals een groot aantal andere applicaties.

Werkbladenmaker

Met dit programma maak je in een handomdraai tien werkbladen met elk honderd opdrachten.
Kies de soort sommen en welke getallen er in mogen voorkomen en druk op de "maak"-knop.
Je krijgt dan een voorbeelblad te zien. Als je daarna op de "print"-knop drukt rollen er tien soortgelijke bladen uit je printer, met in totaal duizend sommen.

 

Hoe maak ik een snelkoppeling naar een webpagina op mijn bureaublad?

Het is steeds handig om op je bureaublad een snelkoppeling te hebben naar een webpagina die je dagelijks gebruikt.
Hieronder tonen we je, stap voor stap, hoe je zo'n snelkoppeling op je bureaublad kan plaatsen in Win XP, Win 7, Win 8 of Win 10.

 

Gratis recorder voor streaming audio, geluid, muziek van
website of internetradiostation.

Als je muziek, gesproken tekst of geluiden die je streamt van websites of internetradiostations, wil opnemen om later terug te spelen op je computer of mp3-speler dan is Free Sound Recorder de ideale software.