Deurtjes - getalbeelden oefenen

achtergrond elektriciteit

Kies uit:

cijfers tot 5
cijfers tot 10
cijfers tot 20
Mascotte computermeester.be boek

Proficiat

Je vond ze allemaal

Klik op 'VERDER' om te sluiten of opnieuw te spelen

VERDER
Mascotte computermeester.be duim
Start
Getalbeelden eerste leerjaar oefenen. Bovenaan zie je een hoeveelheid blokjes, klik op de deurtjes van de lift en zoek het getal dat overeenstemt met het aantal blokjes. Klik op het cijfer in de lift als je het juiste getal gevonden hebt.

Belang van "Deurtjes - getalbeelden" op Computermeester.be

 1. Visuele representatie van getallen:
  • Het spel "Deurtjes - getalbeelden" gebruikt visuele elementen om getallen voor te stellen. Dit helpt kinderen om getallen niet alleen abstract te begrijpen, maar ook visueel te herkennen en te associĆ«ren met concrete representaties, zoals afbeeldingen van deuren.
 2. Ontwikkelen van getalbegrip:
  • Door regelmatig te oefenen met getalbeelden in een interactieve en speelse omgeving, kunnen kinderen hun begrip van getallen versterken. Ze leren hoe getallen worden opgebouwd en kunnen de relatie tussen getallen visueel waarnemen.
 3. Oefenen van tellen en rekenen:
  • Het spel moedigt kinderen aan om te tellen en te rekenen door middel van visuele stimulatie. Door deuren te openen en te sluiten op basis van het aantal getoond op het scherm, oefenen kinderen niet alleen hun tellen, maar ook hun basisrekenvaardigheden zoals optellen en aftrekken.
 4. Betrokkenheid en motivatie vergroten:
  • Interactieve spellen zoals "Deurtjes - getalbeelden" op Computermeester.be zijn ontworpen om de betrokkenheid van kinderen te vergroten. Door de spelmatige aanpak voelen kinderen zich gemotiveerd om te blijven oefenen en leren ze op een leuke manier.
 5. Digitale geletterdheid en vaardigheden ontwikkelen:
  • Het gebruik van educatieve websites zoals Computermeester.be introduceert kinderen in een vroeg stadium in digitale leermiddelen. Ze leren navigeren op een website, interactie aangaan met digitale inhoud en ontwikkelen basisvaardigheden die essentieel zijn in de moderne wereld.
 6. Aanvulling op het onderwijs:
  • Het spel "Deurtjes - getalbeelden" vult het traditionele klaslokaalonderwijs aan door een extra platform te bieden waarop kinderen op hun eigen tempo kunnen leren en hun vaardigheden kunnen verbeteren buiten de reguliere lessen.

Kortom, "Deurtjes - getalbeelden" op Computermeester.be is belangrijk omdat het een effectieve en leuke manier biedt om getalbegrip te ontwikkelen, rekenvaardigheden te oefenen en digitale vaardigheden op te bouwen, wat cruciaal is voor de algehele wiskundige ontwikkeling van jonge kinderen.

Copyright © 2009- Computermeester.be comm.v. All rights reserved.